Најново од МАМЕИ

МАМЕИ ја лансира новата веб-страница

Со цел да ја продолжи и унапреди својата работа, МАМЕИ ја лансира својата нова веб-страница. На нашата нова веб-страница можете да дознаете повеќе за асоцијацијата, да ги видите придобивките од членството и самите да аплицирате за членство во МАМЕИ. Истовремено, тука ќе ги објавуваме сите информации околу активностите на МАМЕИ, сите настани и вести.