Адреса: ул. Индустриска бб, 1330 Крива Паланка
Контакт телефон: +389 31 377 611
Веб страна: www.demastil.com.mk
Е-маил: [email protected]

Сектор: Преработка на пластика и производство на играчки
Година на основање: 1980
Број на вработени:
Контакт лице: Зоран Симонов

Close Menu