Адреса: ул. 15ти Корпус бр. 1-а, 6000 Охрид
Контакт телефон: +389 46 611 491
Веб страна: www.emos.mk
Е-маил: [email protected]

Сектор: Електро-електронска индустрија
Година на основање: 2014
Врој на вработени:
Контакт лице: Божидар Ѓорески

Close Menu