Главни продукти и услуги: Метални конструкции, разни ормари, урбана опрема и ентериерни елементи

Опис
СТРИМФОРМ е мала семејна фирма создадена со многу труд и љубов. Главна премиса уште од старт беше и остана, квалитет испреплетен со врвна услуга,  светски производ од домашно производство. 

ДИЗАЈНИРАМЕ, КОНСТРУИРАМЕ И ИЗРАБОТУВАМЕ

 • Изложбени и канцелариски полици
 • Ормари за струја
 • Канцелариски ормари
 • Гардеробни ормари
 • Ентериерни елементи
 • Урбана опрема (канделабри, клупи , пепелници)

ИЗРАБОТУВАМЕ

 • Помали конструкции ( настрешници, и сл.)
 • Поголеми конструкции ( силоси, покривни к-ции на хали и сл.)
 • Метални огради и скали во станбени и деловни објекти.
 • Ентериерни проекти
 • Проект менаџмент и монтажа на звучни ѕидови

Подоле може да погледнете дел од нашите производи:

Адреса: ул.2 бр.48а, с.Бардовци
1000 Скопје
Веб страна: www.strimform.mk
Е-маил: [email protected], [email protected]

Сектор: Метална индустрија
Година на основање: 2005
Број на вработени: 7
Контакт-лице: Ана Дамјаноска- Поповска

Close Menu