Главни продукти и услуги: Ладилни витрини (минусови, плусови, процесни) – комори (за одржување, за замрзнување, процесни, сушари) – топлински пумпи (вода – вода, возух – вода, VRV системи) – болјери – баферни садови – иноксни производи (маси, рафтови, полици, кујнско опремување) – модул каси – услуги (со CNC машини: перфорација, виткање, заварување, роловање и сл.)

Опис
Основна дејност на компанијата е проектирање, произведување, изведување, монтажа и сервис на климатизациона, ладилна и кујнска опрема.

Адреса: Захарија Шумљанска бр. 1
7000 Битола
Контакт телефон: +389 47 223 070
Е-маил: [email protected]

Сектор: Ладење – греење, вентилација, иноксни обработки
Година на основање: 2010
Број на вработени: 9
Контакт-лице: Пеце Трајковски

Close Menu