Главни продукти и услуги: Kомплетна номенклатура сврзувачки елементи: завртки, навртки, подлошки, анкери и друго

Опис
Ариљеметал е приватна компанија основана во 1992 година со дејност во производството и продажбата на врзувачка техника.

Фирмата нуди комплетна номенклатура сврзувачки елементи:

  • Завртки – метрички,цоловни,саморезни, за железо ,за дрво, гипс картон, за ПВЦ, во класа на квалитет од 5.8 до 12,9
  • Навртки – сите типови стандардни навртки(метрички и цоловни ) како и самоосигорувачки со пластика и метал во класа на квалитет до 12
  • Подлошки; Анкери; Комплетен програм на материјали од инокс А2 и А4, Хемиски производи (двокомпонентен цемент и ампули за анкерисување за во градежништвото), совети и многу повеќе

Производите  се наменети за различни области на индустријата и трговијата – инженеринг, градежништво, производство и монтажа на столарија, мебел и многу други.

Ариљеметал се развива како конкурентна  и финансиски стабилна  компанијауспешно справувајки се со брзото  менување на внатрешните и надворешните услови на пазарот.

Компанијата работи според барањата на системот за управување со квалитет ISO 9001-2008 и имплементираниот систем AD2000 (Производство на сврзувачки елементи за опрема под притисок).

Адреса: ул. Перо Наков 110 (Индустриска Зона МЗТ Скопје)
1000 Скопје
Контакт телефон: +389 2 246 9815
Веб страна: http://www.ariljemetal.com.mk
Е-маил: [email protected]

Сектор: Метална индустрија
Година на Основање: 1992
Број на Вработени: 30
Контакт-лице: Трајан Ангелоски

Close Menu