Опис:
Термостил е компанија чија прва основна дејност претставува извршување на работи од областа на греење, вентилација и климатизација, а постепено до 2010 преминала во основна дејност – производство. Како прв производ во сериското производство влегуваат цевните радијатори, за потоа постепено во редовно производство да влезат и линиите за електростатско и течно фарбање. Најнов производ од Термостил на пазарот се новите ЦНЦ машини, иновативен производ од областа на високата технологија.

Адреса: с. Блатец, 2314 Виница
Телефон: +389 71 311 066
Веб страна: www.termostil.mk
e-mail: [email protected]

Сектор: Метална индустрија
Основана: 2004
Број на вработени: 9
Контакт лице: Даниел Беќарски

Close Menu