Контактирајте не за сите информации кои ви се потребни:
Асоцијација на метална и електро индустрија МАМЕИ

Адреса: ул. Козле 1Б
1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон :  +389 (0)71 277 047

Е-маил: [email protected] 
            [email protected]

Close Menu