Партнери

ПАРТНЕРИ
USAID BEP mk
PredaPlus mk
Arbeiter-Samariter-Bund mk

ПОДДРЖУВАЧИ
DTIDZ mk
Dutch Embassy mk
Invest Macedonia mk

БИЗНИС ПАРТНЕРИ
BME mk


Второ издание на Macedonia Manufacturing Expo 2018

Успешно беше оддржано второто издание на бизнис настанот Macedonia Manufacturing Expo 2018. Повеќе информации за тоа што се случуваше може да најдете во секцијата за Новости на МАМЕИ.