Новости

На ова место ќе може да ги видите сите најнови информации поврзани со работењето на Асоцијација, како и нејзините членки. Сите активности, учество на саеми и Б2Б настани, сегашни и идни проекти, како и бизнис резултатите и новостите поврзани со компаниите кои се дел од МАМЕИ ќе бидат опфатени тука. Следете не...

Нови партнерства со Европски организации

МАМЕИ договори партнерска соработка со 2 организации од Европа, БМЕ од Германија (BME) и ЈБЕ (Your Business Expansion) од Холандија.
Целта на овие партнерства е продлабочување на економската соработка помеѓу Македонските компании од една страна, со Холандски и Германски компании.
Овие долгорочни партнерства ќе започнат со меѓународниот бизнис настан Macedonia Manufacturing Expo 2018, кој ќе се одржи на 18 Септември.ОДРЖАН ПРВИОТ „УЧИЛИШЕН САЕМ НА МАШИНСКАТА И ЕНЕРГЕТСКА ИНДУСТРИЈА ГАЗИ БАБА 2019“

МАМЕИ, заедно со СУГС „ЕМУЦ 8ми Септември“, Центарот за меѓуетничка толеранција и општина Гази Баба, е еден од организаторите на првиот „Училишен саем на машинската и енергетска индустрија Гази Баба 2019“, кој се одржуваше на 10 и 11 мај во просториите на училиштето „ЕМУЦ 8ми Септември“.