Членови

Дознајте повеќе за членовите на МАМЕИ (по азбучен ред)

Милкуз


15. Корпус бб
6000 Охрид
+389 70 249 457
www.milkuz.com.mk
meri_kuzmanoska@hotmail.com

Сектор: Метало-преработувачки сектор
Година на Основање: 1991
Број на Вработени: 60
Контакт-лице: Мери Најдеска

Главни продукти и услуги: Производство на радијатори и котли за греење

Заинтересирани сме за:

Опис

„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. Од година во година се повеќе го зголемува учеството на европскиот пазар. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија.

Тимот на Милкуз е постојано спремен да ви излезе во пресрет и да ви понуди најдобро можно решение или сервис на производите. Во оваа фирма работат над 40 вработени од различни образовни структури, компанија која е извозно ориентирана со сопствени производи и сопствен дизајн. Фирмата е основана од г-дин Милчо Кузмановски кој постојано се стреми кон усовршување и подобрување на квалитетот на камините на пелети, со постојано надоградување на вработените кои располагаат со тимски дух и хуманитарна ориентација.

КОВИД 19 информации

Почитувани,


Заради ново настанатата ситуација со вирусот КОВИД 19 и следејќи ги препораките од Министерството за здравство, тимот на МАМЕИ работи од дома. Достапни сме на маил и телефон постојано. За било какви прашања или информации, слободно побарајте не или пишете ни.

Бидете безбедни.

Со почит,

МАМЕИ