Членови

Дознајте повеќе за членовите на МАМЕИ (по азбучен ред)

Металкеј


ул. 1 бр. 62 Трубарево
Скопје, 1000
Phone
http://metalkej.com/
metalkej@t.mk ; ilievski@metalkej.com

Сектор: ЦНЦ машинска обработка
Година на Основање: 1992
Број на Вработени: 24
Контакт-лице: Зоран Илиевски / Билјана Илиевска

Главни продукти и услуги: Изработка на позиции за: роботика, механички позиции, пневматика , хидраулика, спојни елементи, позиции за земјоделски машини, позиции за медицински помагала, алати за глинена и керамичка индустрија и сл.

Заинтересирани сме за: Соработка за изработка на позиции и цели склопови за потребите на коминтенти кои сакаат партнер од доверба и професионален однос кон производот во рамките на следниве типови на обработка: сечење, глодање, сртугање, дупчење, брусење, валанје навои,монтажа и слични обработки од лесна машинска инд.

Опис

Нашето постоење на пазарот во Р. Македонија и пошироко е засновано на:

 • Разбирање на потребите на нашите клиенти
 • Разработка на производот што треба да се изработи
 • Исполнување на потребните норми и стандарди за типот на производот
 • Одржливост на високо ниво на квалитетот на бараниот производ
 • Подобрување на технологијата за изработка
 • Прилагодливост кон потребите на клиентите и нивните барања
 • Постојаност на нивото на производите
 • Запазување на дадените роковите и исполнување на итни нарачки
 • Професионалност, еснафлук,бизнис етика.
 • Професионален тим, три тимски екипи. 8 вработени 50-60 год,8 вработени 35-50 год  8 вработени 24- 35 год.
 • Сертифицирани сме со ISO 9001: 2008


Купувачи од следниве држави: Англија,Швајцарија,Германија,Шведска,Бугарија,Грција,УСА,Шпанија, Италија,Косово,Албанија,Босна,Србија,Австрија и Словенија

КОВИД 19 информации

Почитувани,


Заради ново настанатата ситуација со вирусот КОВИД 19 и следејќи ги препораките од Министерството за здравство, тимот на МАМЕИ работи од дома. Достапни сме на маил и телефон постојано. За било какви прашања или информации, слободно побарајте не или пишете ни.

Бидете безбедни.

Со почит,

МАМЕИ