Членови

Дознајте повеќе за членовите на МАМЕИ (по азбучен ред)

Стримформ


Ул.2 бр.48а, с.Бардовци
Скопје
Телефон
http://www.strimform.mk/
contact@strimform.mk, strimform@gmail.com

Сектор: Метална индустрија
Година на Основање: 2005
Број на Вработени: 7
Контакт-лице: Ана Дамјаноска- Поповска

Главни продукти и услуги: Метални конструкции, разни ормари, урбана опрема и ентериерни елементи

Заинтересирани сме за: Соработка

Опис

СТРИМФОРМ е мала семејна фирма создадена со многу труд и љубов. Главна премиса уште од старт беше и остана, квалитет испреплетен со врвна услуга,  светски производ од домашно производство. 

ДИЗАЈНИРАМЕ, КОНСТРУИРАМЕ И ИЗРАБОТУВАМЕ

•Изложбени и канцелариски полици

•Ормари за струја

•Канцелариски ормари

•Гардеробни ормари

•Ентериерни елементи

•Урбана опрема (канделабри, клупи , пепелници)


ИЗРАБОТУВАМЕ

•Помали конструкции ( настрешници, и сл.)

•Поголеми конструкции ( силоси, покривни к-ции на хали и сл.)

•Метални огради и скали во станбени и деловни објекти.

•Ентериерни проекти

•Проект менаџмент и монтажа на звучни ѕидови

Подоле може да погледнете дел од нашите производи:

ОДРЖАН ПРВИОТ „УЧИЛИШЕН САЕМ НА МАШИНСКАТА И ЕНЕРГЕТСКА ИНДУСТРИЈА ГАЗИ БАБА 2019“

МАМЕИ, заедно со СУГС „ЕМУЦ 8ми Септември“, Центарот за меѓуетничка толеранција и општина Гази Баба, е еден од организаторите на првиот „Училишен саем на машинската и енергетска индустрија Гази Баба 2019“, кој се одржуваше на 10 и 11 мај во просториите на училиштето „ЕМУЦ 8ми Септември“.