Членови

Дознајте повеќе за членовите на МАМЕИ (по азбучен ред)

Хипа-Пи


Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
Скопје
Телефон
http://www.hipa-pi.com.mk/
hipa-pi@t-home.mk

Сектор: Хидраулика, пневматика и автоматика
Година на Основање: 2005
Број на Вработени: 12
Контакт-лице: Пелемир Игњатовиќ

Главни продукти и услуги: Хидраулични и пневматски цилиндри

Заинтересирани сме за: Соработка

Опис

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Производната програма опфаќа изработка, репарација (сервисирање) и трговија на:

 Хидраулични и пневматски цилиндри

 - едносмерни

 - двосмерни

 - телескопски

 - плунжери до Ø 400 и L = 4000 мм

 - хидраулични дигалки со носивост од 2 до 500 тони

 - хидраулични агрегати и пумпи

 - хидраулични и пневматски вентили и распоредници

 - хидраулични преси од 10 до 200 тони

 - хидраулична и пневматска инсталација

 - сите видови машинска обработка

Квалитетот на производите на ХИПА-ПИ го обезбедува инженерскиот кадар со работно искуство од 20 до 30 години во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Сите производи се испитуваат на сопствен хидрауличен пробен стол изработен по ISO VG 150 (Стандард за тест машини) и за истите издаваме атест и гаранција.

 

Второ издание на Macedonia Manufacturing Expo 2018

По успешно организираниот бизнис настан и конференција, одржани во 2016, со гордост го најавуваме второто издание на Macedonia Manufacturing Expo, кој ќе се одржи на 18 Септември, 2018. Кликнете на http://mamei.mk/index.php?page=b2b