Контактирајте со Нас

Контактирајте не за сите информации кои ви се потребни:

Асоцијација на метална и електро индустрија МАМЕИ

Партениј Зографски 38
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон :  +389 (0)71 277 047

Е-маил: contact (at) mamei.mk 
            info.mamei (at) gmail.com 

Пет компании од МАМЕИ на саемот Хановер Месе 2019 01-05 Aприл

Пет компании-членови на МАМЕИ ќе учествуваат на зеднички павиљон на најголемиот индустриски саем во Европа Хановер Месе 2019. На павиљонот организиран од страна на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот ќе ги сретнете компаниите Ариљеметал, Емос, Завар Компани, Раде Кончар- ТЕП и Свемек. Дополнително компанијата Раде Кончар- Контактори и Релеи ќе биде присутна со сопствен штанд.