B2B Платформа

Macedonia Manufacturing Expo е првиот македонски business-to-business (B2B) настан за лесната преработувачка индустрија (преработка на метал, гума, пластика и електро-електронска индустрија). Тој ги поврзува странските и домашните купувачи со локални добавувачи преку претходно договорени и таргетирани B2B средби кои поставуваат основи за понатамошно партнерство и поефикасни ланци на добавување. Овој настан го промовира потенцијалот на македонската лесна преработувачка индустрија, а притоа и овозможува инвеститорите да имаат брз и лесен преглед на ланците на добавување во секторот.

Доколку сте производител од Македонија кој сака да учествува на настанот, регистрирајте се на b2b.mamei.mk и пишете ни маил за подетални инструкции на info.mamei@gmail.com, или contact@mamei.mk

MAMEI B2B fact sheet 1 (mkd)MAMEI B2B fact sheet 2 mk

Пет компании од МАМЕИ на саемот Хановер Месе 2019 01-05 Aприл

Пет компании-членови на МАМЕИ ќе учествуваат на зеднички павиљон на најголемиот индустриски саем во Европа Хановер Месе 2019. На павиљонот организиран од страна на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот ќе ги сретнете компаниите Ариљеметал, Емос, Завар Компани, Раде Кончар- ТЕП и Свемек. Дополнително компанијата Раде Кончар- Контактори и Релеи ќе биде присутна со сопствен штанд.