Контактирајте не за сите информации кои ви се потребни:
Асоцијација на метална и електро индустрија МАМЕИ

Адреса: ул. Партениј Зографски 38
1000 Скопје, Република Северна Македонија

Е-маил: [email protected]

Close Menu